Mesaj

/
5 Comments
Da, știu că sunt două posturi în aceeași zi ,și voi sunteți "omule, ai înnebunit?!." Dar nu,nu înnebunit, ci am debitat asemenea prostii împreună cu o ființă, încât nu se putea să nu postez pe blog. Dorința de a posta pe blog ardea in adâncul curului meu așa că iară-mă la 11 fără un sfert scriind un alt post.
Totul a început prin simplul și eficientul mesaj "ce faci" pe care autocorectul l-a transformat după bunele plăceri misterioase în "ce Dacia?"
Eu:"ce Dacia"
Ea:(după niște emoticoane care se cacă pe ele de râs) "cum ce Dacia?"
La care, tot ea:"Dacia aia din stânga primei Dacii."
Eu, mai cu moț:"A, aia nu o cunosc personal , o cunosc prin intermediul Daciei ăleia mai vechi care mi-a zis că Dacia din spate e nesimțită și Dacia din spate când am întrebat-o a zis că Dacia din stânga primei dacii e cea mai rea."
La care ființa:"Ah, mie mi-a prezentat-o o Dacie mai îndepărtată putată cu o Dacie care tace mai mereu. Prima Dacie mereu se plânge că nu are cu cine să vorbească atunci când stă pe WC."
Eu:"Vai, să vezi ! Dacia mică mi-a spus că mă-sa face treburi cu mecanicul seara, și Dacia mare pleacă foarte des din garaj. Dacia mică mi-a mai zis că Dacia care stă pe WC defapt se masturbează tot timpul cu o perie de sârmă.
Vai. Dacia bunic mi-a spus că vrea să meargă în honolulu cu avionul și că Dacia aia curvă i-a promis că îl duce dacă îi plătește el avionul și cazarea."
Ea:"Nuuu creed! Pe Dacia aia curvă o cheamă cumva Dacia? Că dacă e aşa atunci o ştiu. Mi-apovestit Dacia mijlocie de ea şi spunea că-i o Dacie piţi-roz."
Eu, dând lovitura de grație:"Nu,dragă e o Dacie fucsia, nu roz. E piți ,foarte piți, adică are loc special pentru băgat tocul de 15 când apeși pedala, mi-a spus mie mecanicul ăla super sexy care a regulat-o pe Dacia piți. O cheamă Dacia!
Vai, dar bunica Dacie e atât de înțeleaptă. A spus: să nu te caci niciodată cu ușa deschisă, îți va fi frig la țeava de eșapament .
Și să vezi, că este Dacia aia care e mai mare, dar e super sexy, s-a dat la Dacia piți când făcea cu ușa deschisă, si bunica a venit și a spus :"ți-am spus eu.""
Și ea, după o criză de râs:”ASTA E CEA MAI HILARĂ CHESTIE PE CARE AM CITIT-O VREODATĂ"
După care am concluzionat că nu pot fără să un chestia asta oe blog, numai pentru a arăta oamenilor ce înseamnă să fii cu adevărat lipsit de creier.


You may also like

5 comentarii:

  1. Lipsă de creier din partea ta, nu? :*
    Hai că totuşi avem imaginaţie! Măcar ştiu că mâine la teză voi lua punctaj maxim la partea cu compunerea imaginativă. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce drăguț...eu am comentat la ora 13 și 07 . De ce e întuneric??

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțam, din partea mea și a colegei de Dacie.

    RăspundețiȘtergere