Un cartof. Zero cartofi.

/
2 Comments
Mă, ce pot să spun. Te-am lăsat la urmă. Dar era zicala aia "cine râde la urmă, râde mai bine" în cazul de fațăă...va fi "cine e postat la urmă, e postat mai bine." . Sună ciudat. Dar cum eu sunt "CEL MAI CIUDAT OM DE PE PLANETĂ", e ok. Noi suntem ciudați la maxim când suntem împreună. Și când nu suntem, probabil că suntem la fel de ciudați și oamenii se miră de ciudățenia noastră. Mi se pare absolut natural să fiu ciudat când vorbesc cu tine, așa îmi e firea. Și când sunt în public, încerc pe cât posibil să o stăpânesc. Încerc să nu par așa de ciudat cum sunt. Încerc să par doar ciudat. Nu de-a dreptul level socola. Noi. Noi discutăm cele mai idioate(vorbesc serios) cele mai ciudate, mai stupide chestii, când nu suntem serioși(foarte rar..). Toate conversațiile noastre , sau aproape toate includ cuvintele "jmen" "genial"-care e urmat de multe emoticonuri care se cacă pe ele de râs, "plante", și pe lângă asta, vorbim despre cei pe care noi ne mândrim că îi iubim. Sper că ai băgat la cap că dacă îți rănește și cel mai mic fir de inimă, îl ucid cu cartofi, da? Ah, da. În toate conversațiile apare și "cartof" sau "blog". Râdem ca niște idioți la greșelile de scriere gen "la vafă facem aia." Sau "ce gen de cartofi scrieți" -asta din urmă era "ce gen de carte scriem" dar mi s-a activat dicționarul pe telefon. Sincer, uneori mă gândesc că e prea bizar cum se pun greșelile de scriere. Da. Noi suntem două persoane pe cât de identice, pe atât de diferite. Și diferența dintre noi e ce ne apropie, cred. Eu sunt o persoană agitată, impulsivă, care se enervează repede. Ea e una din cele mai calme persoane pe care le cunosc. Bine, și când te enervezi, parcă se rupe scoarța terestră, dar mneah.
Noi? Noi suntem exact așa. Stăm și ne gândim la tot felul de căcaturi, la vară(sau vafă, cum i se mai spune...:D) , la persoanele alea speciale, la muzică, la ciocolată, la tot. Tu mă aduci cu picioarele pe pământ, atunci când o iau razna, și îmi place să cred că și eu fac asta, deși o iei razna foarte rar. Fac și eu ce pot, încerc să te ajut cum știu mai bine, în orice. Tu mă faci să mă simt bine în pielea mea, nu mi-ai criticat niciodată felul în care arăt, iar comportamentul nu l-ai criticat decât constructiv, atunci când era nevoie. Noi..noi suntem ca două bucăți din alea de magnet pe care le cumperi la Sfânta Parascheva de pe șoseaua palat. Da, alea care zornăie când le arunci în sus. O perioadă suntem lipiți, suntem alături. După care începem să me respingem și iar o luăm de la capăt. Pentru că da, deși ne certăm, tot suntem frați. Frați ciudați. Eu sunt cola, ea e cartof. Ceea ce îmi aduce aminte. Ea mi-a zis azi că se duce să își ai sticla de cola. La care eu "mă bei?! :|" și pentru că ...nu știu de ce..ne-am apucat să râdem ca apucații, mi-a trimis asta:
Și, pentru că eu nu sunt mai prejos, i-am trimis asta
Să știi că încă te așteaptă acest cartof, bre. (Mwahahahahaaa). Ce pot să zic? Deși suntem niște oameni ieșiți din comun, ne simțim bine vorbind, și de aia o și facem mai tot timpul. Ori la telefon, ori pe mess. Ori unde mai apucăm. Așaa, mi-am adus aminte. Vreau să fac și o competiție cu descrieri tip portret . Toți bloggeri interesați să îmi trimită pe mail,la sfantul.mina@yahoo.com descrierea lor, cu titlul de mail "sunt X și vreau să particip la concurs" . Evident , în loc de X puneți numele vostru de blogger. Ah, sub descriere, să îmi lăsați link câtre blogul vostru și orașul în care locuiți, eventual adresa unui sediu al poștei ,ca să vă pot trimite premiul. "Ooo, premiu?!" Dap. Concursurile sunt plictisitoare fără premii, deci o să trimit prin poștă câștigâtorului o carte(surprizăăă). Și o să îl pun și la loc de onoare în bara laterală(care acum e jos, dar o sămo pun în lateral la un moment dat). Deci. Practic , trebuie să descrieți cât de bine,original și artistic puteți chipul unei persoane(iubite sau nu) de către voi. Poate fi și un portret bazat pe frumusețe, și pe urâțenie, alegerea vă aparține. O să evaluez eu și încă cineva compunerile, cineva la care încă nu m-am gândit. Asta ca să nu vă temeți că mă acaparează subiectivismul. Anyways...eu cred că am terminat, îți mai zic o dată să îți urmezi inima de cartof, Cartof, pentru că știe cel mai bine, și să știi că eu o să fiu aici pentru tine :3 . Luv, Cola.


You may also like

2 comentarii:

  1. Awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww. :3 Deci chestia asta *points to the screen* e cea mai adorabila chestie pe care am citit-o azi si ieri si..cam atat. :)) Stiu, sunt o prietena excelenta si un model bun de urmat. Si stiu ca ma iubeeeeeesti. ;;) Si eu te iubeeeeesc, brouleţ.
    Te rog doar sa nu-i faci nimic lui Vlad daca ma refuza sau ceva, vreau totusi sa mai fie intreg. :3

    RăspundețiȘtergere
  2. topoare, bombe, mitraliere, vapoare de război, avioane, terorişti , asasini plătiţi, şi chuck norris ce va fi pe capul lui dacă îţi face ceva. Nu dacă te refuză. Ştii tu despre ce vorbesc. Şi duaaaaa :3 Te iubesc, şi ce naiba e aia? Brouleţ?? :)))))) am râs vreo două minute. :D

    RăspundețiȘtergere