Pregătire

/
7 Comments
Azi..azi am făcut cam tot ce mi-am propus. Am plecat de acasă cu gândul la el, și am ajuns la școală. În loc să îmi fac tema la pregătire(care era fucking kilometrică) am stat și am aberat despre o ființă urâtă de pe facebook. Daa, la mate mi-am făcut tema la română, care defapt nu era tema la română pentru că am reținut greșit. Daar, am folosit testul ăla la pregătire, deci jmen. Așaa, la tehnologie am scris la română tema care era tema defapt, și după aia mi-am făcut tema la pregătire complet. Și aia la pregătire mi-a spus că sunt un copil excelent și că mi-am dat silința la temă. Da. Și mi-a mai zis că lucrez fosrte bine, și că mi-a predat lucruri de a doișpea pe care a văzut că le-am înțeles. Da..și după treizeci de secunde urla(nu chiar urla dar se răstea) că am greșit nu știu ce exprimare la o compunere. Îți vine să gâtui ființa aia uneori. Sincer, pentru ce îmi trebuie mie pregâtire la română?! Deja am reușit să fac fraze calumea și oricum nu dau idioțenii din alea așa grele la examen. Practic, dacă sunt atent voi lua 10 la examen. La mate..da. Acolo da. Acolo am mevoie de pregătire. Dar mna. Și..vreau să vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați dat follow recent( Allexa, Drhn, și Eny) și vouă celor care mă urmâriți de mai demult. Să știți că eu, Cola vă iubesc ^^ . Buun, și am mai vrut să scriu despre o fază. Cum am mai zis, am colegi tonți. Dar eu sunt genial. Se jucau pase cu mingea de rugby în clasă. Și eu le-am spus că vor face ceva și mă voi criza. Nu au ascultat. Beene. Într-una din pauze se jucau foarte aproape de mine. Și mi-au futut o minge în meclă. Daa, și toată lumea a tăcut. Asta mi-a făcut ziua să fie cu adevărat bună. Se știe că atunci când cineva varsă ceva la banca mea, sau mă lovește cu ceva e vai ș-amar de ei. Am urlat la el "în crucea mă-tii" apoi am luat mingea și toată lumea era nice and quiet. Am întrebat a cui e...habar nu am ce mi s-a răspuns și am plecat cu mingea pe hol. Ei au crezut că o duc dirigintei. Dar nu. Am mers calm, până la coșul mare de gunoi din capătul holului și am pus mingea acolo. M-am întors și mi-am continuat tema fără să spun nimic. Dar credeți că s-au mai frecat cu mingea aia după ce au scos-o din gunoi? Nu. Îmi place foarte mult că unora le e frică de mine. Și chiar mă distrează cum a fi pasiv agresiv ajută mai mult decât a fi agresiv de-a dreptul.
Mă amuză cum mă văd unii oameni. Unii oameni mă văd o persoană rea, dar totuși calculată și cu picioarele pe pământ. În schimb cel mai tare m-a amuzat o chestie..anume. Venise psiholoaga la clasă și întrebase cine merge la filo, am ridicat mâna. Încă mai credeam că am ce căuta la filo, credeam că se face bilingv alea alea. Și toți cei din jur ..adică și Acid au fost ceva gen "tu te duci la filo?!? Omg, chiar?" Și eu eram cam..petrified. Normal că vreau la filo, eu sunt bun la română. Dar se pare ca oamenii aveau altă părere. Și da, acum vreau la mate info. Și realizez ce șansă imensă am să fiu cu el în aceeași clasă. Și sincer, mă bucur. Dar să revin. Lumea are tot felul de idei interesante despre mine. Știu că vorbeam cu un tip pe net, ne cunoscusem pe omegle. Și era destul de inteligent. Și la un moment dat face "so how's it like being a buddhist" .........și eu eram gen"wtf?!, acum sunt un matematician budist concentrat atent și cu picioarele pe pământ?" Și da. Eu nu sunt așa tot timpul, dar încerc să fiu.
Sunt o persoană veselă în majoritatea timpului, cred în dragoste, cel puțin lately. Sunt o persoană csre are grijă la detalii acolo unde simte că e nevoie. Sunt obsedat de control. Știu să gătesc. Știu să mă exprim foarte bine, și știu să fac lumea să mă asculte atunci când vreau. Sunt leu, ăsta e semnul meu astral, și asta spune multe. Sunt extrovertit și introvertit din cauză că sunt născut în prima zi a leului, și chestii de-astea. Ador compunerile lungi descriptive în care te pierzi în detalii. Ador să scriu câcaturi în diverse locuri. Ador tot ce e dulce. La propriu. Adică zahăr^^. Așaa. Sunt o persoană drăguță. Uneori. Nu-mi place să fiu rău cu cine nu merită pentru că am o fire vulcanică. Sau mă rog...
of, iar am scris prea mult și mda..Cola's out.


You may also like

7 comentarii:

  1. Aaah,pregatire! Esti a opta, nu? Cand ma gandesc ca mai am un an si ajung si io acolo...X_X *dead*
    Eeeh, n`ai pentru ce multumi, blogu` asta`i foarte tare >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Multaam:3 da, sunt a opta ...*sigh*tu in ce clasa esti? :)) :-?

    RăspundețiȘtergere
  3. Poi...daca mai am un an pana in a opta...a saptea, cred :-? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. ^^ se dragus,esti inca lipsita de grija examenului si cacaturi. :3

    RăspundețiȘtergere
  5. Oh, yeah! Mai am timp sa stau degeaba:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ia și învață, că ai să te trezești la anu' că nu mai ai timp...8-|

    RăspundețiȘtergere