De ce? Nu, pe bune...de ce?!

/
2 Comments
Tumblr, favim, we heart it, you tube, facebook, twitter, cu toții am auzit de ele. Sau măcar de o parte din ele. Primele trei sunt site-uri cu poze și gifuri, pe youtube găsim clipuri video și pe facebook și twitter găsim un borș din toate cele mai sus. Acum. Se scoală eu de dimineață și caută o poză pentru o postare care stătea pe hold de mai demult( se pare că nici azi nu o pun). Și, cum stăteam și exploram eu pe we heart it, observ că, fără să caut ceva anume, trei sferturi din pozele alea îi prezintă pe magnificii Oan direcșăn și Giastin pulăr. Și evident eu sunt ceva gen
Dar să nu credeți că erau doar poze, nuuu, erau și gifuri cu ei. Adică...bre. Au bani să se cace în ei, că au văndut destule albume la lumea fără creier, deci la naiba, să își facă un site unde să își posteze toate pozele lor și toate gifurile pe care le vor. Dar să mă lase să am și eu o dimineată frumoasă înainte de un concert mișto. Adică ce dracu?! Nu mai găsești nicio poză calumea că dai de moaca lu' pulăr șamd. Devine chiar enervant. Nu aș avea nimic dacă nu ar fi așa multe , frate. Și asta e numai pe we heart it. Pe tamblăr sunt la fel , iar pe favim(în care aveam cea mai mare încredere) au început să apară. Nu mai zic că pe iutub sunt clipurile lor cu "muzică" plus covărurile, plus covărurile covărurilor, plus remixurile pieselor și covărurilor și covărurilor covărurilor. Și pe lângă asta, mai dai și de o chișată care nici nu știe ce e ăla tampon și se mândrește că e întrăgostită până peste cap de ei. Pe facebook găsim statusuri gen"vă iubesc!!" "Sunteti geniali" și așa mai departe, tot de la specimenele de 11-12 ani care nu au avut încă primul ciclu, dar care se mândresc că vai le colpeșesc sentimentele și suferă că nu pot să îi aibă pe frumoșii de la oan direcșăn sau pe pulăr, și mai nou(sau nu) paginile postează poze pe care scrie mare cu roz și sclipici " i luv 1 direction" pe fața unuia dintre ciumpalacii de la acea trupă. Pe twitter le găsim chiar și tweet-urile lor, cu 8183794991 de like-s( nu știu dacă așa le zice, dar eu nu prea folosesc twitter) . Adică pana mea. Nu sunt așa talentați, și nici măcar nu ai piese calumea. Și da, nu vă speriați. Am ascultat și eu și mi s-a părut cel mai mare și stupid rahat . Sincer, nu mă prind de ce toate micile "dive" ascultă câcaturile astea. Oricum, m-am săturat să văd la orice pas făcut pe net poze cu mârlițele astea. Adică fraaate, nici nu arată bine. Pana mea. "Ce bine arată x de la oan direcșăn" "nuu, y e mai hot" -.- oameni, reveniți la realitate.


You may also like

2 comentarii:

  1. Totally true. In cautarea mea de gifuri am dat peste multe poze de genul asta. Adica, come on, people. Gifuri? Serios? Si erau gifuri gen 1 Direction impreuna cu Spongebob. It ruined Spongebob for me:C.
    Acusi pun leapsa, nu-mi sari in cap.

    RăspundețiȘtergere