România

/
2 Comments
Său, azi , din lipsă acută de ocupație, stăteam pe minunatul site făisbuc, fără nici cea mai vagă urmă de genialitate, în căutarea unor subiecte de făcut mișto pă blog. Ceea ce am găsit nici măcar nu intră în categoria de făcut mișto...aproape că dau în plâns când văd cele două poze, dar încerc să mă abțin și să vă dau și vouă să vedeți unde s-a ajuns cu tâmpismul românesc.
Cum spuneam, scrolluiam liniștit și am găsit asta:
Nimic ofensator în mod deosebit, doar o altă pagină obsedată de comentarii, likeuri și shareuri. Soarta. Mă uit și văd că are comentarii. Dracu' m-a pus să citesc.
*AVERTISMENT, CEEA CE VEȚI VEDEA POATE ȘI VĂ VA MARCA PE TOT RESTUL MINUTULUI*
Scuzați adnotările de rahat, dar nu m-am putut abține. "Eu' sincer manelele"
Păi se vede, retard cu muci în loc de creier , dacă pui apostrof după pronumele eu. Trecând peste..pe cine păcălesc?! Cine dracu ar prefera manelele?!?!?! Adică...măcar rock-ul îți insuflă anumite sentimente! Nu îți insuflă un copil mic , gras , și care se crede artist.
Cine ar asculta manele în loc de rock? Iacă ăla , de îl cheamă "Caloianu Andrei Cristian" , care pe lângă faptul că a scris manele cu atâția e , că ai impresia că e în mijlocul orgasmului cu o maimuță turbată, mai are și față de mârliță strivită de o copită de elefant într-o grămadă de bălegar.
Cam asta se întâmplă în zilele noastre cu țara asta în care nu mai poți fi mândru să trăiești.


You may also like

2 comentarii:

  1. UATTT ?! Poate sa existe asemenea prostie ? CEEEEEEEEEEEE PAPUCI SE INTAMPLA CU LUMEA ASTA ? Rock-ul e .. rock-ul e rock . Nici macar nu suporta comparatie :| ! Mai ales cu manele , dar sa mai existe si comentarii de acest gen ?! Cred ca glumesti . Nu am nimic cu cei ce asculta manele , pentru ca lor le sangereaza urechile nu mie ( atata timp cat nu asculta in prezenta mea ca atunci ii injur pe tot restul vietii ) dar asta e altceva , dar cum , cum sa desconsideri rock-ul cu aceasta intrebare si cum sa mai si comentezi.. of.. Asta imi aminteste de o zi , chiar luna trecuta . Eram in statie si opreste un microbuz din care coboara o fata , ghici ce muzica canta inauntru ? Da ! Nu rock , ca doar na , de ce sa avem gusturi bune , erau manele ! Ai citit bine . Ma-ne-le ! La maxim . M-am cutremurat numai cand am vazut ca era si plin microbuzul. Bietii oameni ( cei care ascultau rock sau alt gen muzica ) , cred ca a fost calatoria iadului..
    Scuze pentru lungime dar chiar ma intriga prostia asta.. ! :|

    RăspundețiȘtergere
  2. Lungimea comentariului nu arată decât adevărata ta părere despre chestia asta. Mulțam că mă citești și că mă susții. :3

    RăspundețiȘtergere