Ce-am învățat...?

/
0 Comments
Astăzi, am avut o zi...am avut o zi. O zi ca toate zilele, cu bune și cu rele. Ceea ce e impresionant cu adevărat la această zi este cât de multe m-a învățat. Și acum, la sfârșitul zilei, stau în pat, cu o cană de ciocolată fierbinte, aburindă și mă gândesc "oare ce am învățat se fapt?" Stând așa, în capul meu se conturează foarte definit și foarte bine o listă. Și anume:
• Am învățat să mă detașez emoțional de persoanele cu care ammlegături strânse, să accept unele mici defecte ale lor, să accept .
• Am învățat să uit. Am învătat să uit tot ceea ce mă supără, la cineva, la o situație.
• Am învățat să o iau de la capăt. Am învățat că e mai bine să o iei de la capăt într-o conexiune încârligată și încrengită.
• Am învățat să mă simt bine în pielea mea.
• Am învățat cum să găsesc lucruri care îmi plac.
• Am învățat că nimic nu poate opri un suflet adevărat.
Pentru cei cu mințile, sufletele, inimile deschise, lumea se așterne la picioarele voastre. Suntem cine suntem. Suntem nemulțumiți. Ajungem ce vrem să ajungem. Suntem nemulțumiți. Și ne dăm seama, că de fapt, nimic nu ne mai face plăcere.
De exemplu, m-am trezit azi de dimineață cu un sentiment de dezgust față de viață. Nu vroiam să mă ridic din patul moale, care era așa de călduț. Cu alte cuvinte eram plictisit de propria viață. Iau la butonat internetul și îmi vine ideea să caut ceva drăguț. Pisic, neeh, crăciun...maybe, și găsesc în sfârșit ceva destul de drăguț, destul de adorabil încât să mă poată porni la treabă. Și anume:
Bufnițeeee. Da, bufnițe. Păsări inteligente, drăguțe, simpatice. Pufoase. Micuțe. Tot ce îți poți dori de la un biet animăluț . Chestia asta, împreună cu multe alte poze de genul mă pot porni intr-o zi bine dispus.
Stau și mă gândesc cum atunci când eram mai mic, stăteam încuiat în camera mea și vorbeam cu urșii de pluș, pentru că îmi displăceau oamenii. Îmi displăcea faptul că erau imprevizibil și impulsivi, răi, nesuferiți. În urșii mei de pluș găseam ceea ce în multe persoane nu reușeam. În capul meu, urșii erau drăguți cu mine, îmi făceau complimente,poate chiar mă îmbrățișau. Chestii atât de greu de scos de la unele persoane din ziua de azi. Este chiar așa de greu să spui un "bravo" sau"chiar ți-a ieșit" ? Unii vor râde de mine. Asta e, sunt direct. Chiar nu suport oamenii ce nu știu decât să critice. Un om are partea lui bună, care trebuie apreciată. Ca orice, dacă nu este hrănit, moare, și ajunge la o persoană rea. Și de ce, de ce să fim răi unii cu alții? Poate îi dau o idee lui Fayee de proiect anti-bullying pentru bloggeri. Uniți împotriva huliganilor. Poate vom colabora :-? Nu știu.
Cum spuneam, unii oameni tind să îmi spună că sunt hipster, alții că sunt normal. Și îi cred oe cei ce îmi spun că sunt normal. Hipster? Nu cred că voi fi, chit că nu prea sunt eu genul mainstream. Am învățat să iert ceea ce îmi spun oamenii, și să uit în timp. Am învățat să uit prietenii întregi, de dragul de a marge înainte cu prietenia aceea. Cum adică? Să uiți tot ce ai cu persoana aceea pentru a putea fi lângă ea, să o susții, să o ajuți.
Începuturi noi...aceste două cuvinte imi fac inima să tresară, de fiecare dată când le aud. Început nou , pentru mine semnifică o schimbare radicală, în tipul de gândire, în comportament, în tot ceea ce faci , simți, gândești, crezi, visezi. Azi, am reușit să îmi încep o bucată bună de viață , care a apucat-o pe un drum total greșit, de la capăt.
Am învățat să mă bucur de ceea ce merită cu adevărat. Cum de exemplu mă regăsesc în fotografii de toate felurile, drăguțe, scârboase, sexy, cu cityscape, cu iarna, cu bradul, cu...orice.
Fotografiile sunt viața mea,împreună cu scrisul, muzica și desenul. În mare, îmi place să creez. Să creez o altă lume, cum o vreau eu.
Poate că ăsta e cadoul meu de Crăciun. O lume doar a mea, așa cum îmi tot inchipui eu, cu fericire, cu suferință din dragoste, cu nenumărte râsete ce își dau duhul, acoperite de plânsetele copiilor ce sunt duși ușor,lin, prin viață și se trezesc adolescenți, cu probleme, se trezesc adulți , cu probleme, se trezesc bătrâni, cu probleme, și adorm...adorm pentru vecie.


You may also like

Niciun comentariu: