Prăbușit

/
4 Comments
Seniment. Simți. Iubești. Trăiești. Pentru chair și câteva zile, ai iubit. Și încă iubești cu adevărat. Te-ai amăgit până acum, cu iubire și dragoste. E prima ta dragoste. Iubești atât de mult încât te-ai da la oparte pentru a-l face fericit. Iubești enorm, și când ți-e dor, te doare. Fiecare cuvânt îți rămâne întipărit în minte. Fiecare discuție, fiecare privire, fiecare atingere accidentală , fiecare țigară fumată împreună pe un balcon jegos noaptea. Fiecare râset, fiecare pumn dat în glumă, fiecare glumă în sine și fiecare zâmbet. Totul rămâne gravat pe sufletul, inima și memoria ta. Și iubești, dar într-o zi afli că el este cu cineva. Totul se prăbușește. Tu. Tu te prăbușești în întuneric. Ți-e frică . Ți-e frică de întuneric, că poate nu vei mai ieși. Însă tot acolo, în întuneric îți găsești alinarea, înțelegerea. Doar durere te înconjoară, și te întorci pe toate părțile, îți judeci fiecare greșeală, te urăști din ce în ce mai mult. Sângele curge din încheieturile tale fără măcar să ridici lama. Ochii tăi sunt acum ca lamele. Taie totul, sfârtecă și lasă urme adânci. Te urăști și nu ai ce face. Nu te-ai mișcat destul de repede. Nu. Nimic. Niciodată nu faci asta. Acum zaci acolo în întunericul acela duhnind a alcool, țigări și sânge. Zaci. Din când în când mai faci efortul de a ridica sticla de vodkă și a-ți mai aprinde o țigară. Vrei să mori. Vrei să mori, dar totuși încă îl iubești enorm. Vrei să mori tu, ca el să poată fi fericit, pentru că te cunoști foarte bine. Vei face iar o prostie. Iar vei spune. Iar vei da din gură. Și mai iei o gură de băutură. Speri să uiți îl cheamă, să-l uiți pe el. Însă ajungi să-ți uiți ție numele și să-l iubești mai mult.
Aștept ochii tăi căprui să mă scoată din iadul în care sunt. Te iubesc.


Cola's out.

Posted via DraftCraft app


You may also like

4 comentarii:

  1. Luptă pentru ceea ce îți dorești, nu te lăsa păgubaș. Poate că o fi mai ușor să renunți, dar dacă alegem întodeauna calea ușoară nu ajungem nicăieri. Zâmbește și găsește puterea să te ridici ^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai foarte mare dreptate :)) doar că...mnah, eu și voința? Mai puțin. O să încerc, în orice caz, și îți mulțumesc mult mult mult de sfat :33

      Ștergere
  2. Apăi știu cum e.La mine e mai nasol că tot timpul eșuez,degeaba iubesc.Se zice că sentimentele sunt reciproce.Când vine vorba de mine...niciodată nu e așa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai, exact asta spuneam aseară cuiva, că mereu eu trebuie să sufăr pentru alții, eu trebuie să mă îndrăgostesc. Eu trebuie să am nevoie de persoana aia specială. Mereu eu, și niciodată, nimeni nu are nevoie de mine, nu mă iubește, nu suferă pentru mine, nu...nu nimic.

      Ștergere