Ură, dispreț și speranță.

/
9 Comments
Sper că te-am făcut să te simți special, tu cel de partea opusă a ecranului, în cele câteva minute în care ochii tăi s-au mișcat frenetic pe rândurile subțiri de cuvinte grele. Sper că am reușit să te fac să crezi că mereu poți fi mai bun..că ți-am ridicat stima de sine prin a o coborî pe a mea. Că te-am ajutat cu fiecare cuvințel să te înțelegi și să vezi cam cum e cu propria ta persoană. Sper că nu te-am plictisit. Sper că m-ai citit cu interes, că ai mers prin stările mele bune, proaste, mediocre sau stupide și ai simțit ceva din ce am scris. Că măcar câteva cuvinte ți-au rămas întipărite în inimă. Mai sper că vei continua să fii alături de mine, cum eu sunt alături de tine, chit că nu ne cunoaștem. Și mai sper că voi fi și eu acolo pentru tine ..cu o vorbă bună sau cu o îmbrățișare caldă și biscuiți de casă , lângă o cană fierbinte de ceai. Sunt încă tânăr. Dar cum o prietenă spune, pe blogul ei..suntem prea tineri să fim atât de triști. Mă simt iar trist, și mă simt fără folos. De aceea sper. Sper că am ajutat măcar o persoană care a citit aceste cuvinte. Sper că v-am fost de folos. Sper la multe. Și totuși la nimic. Sper la lucruri imateriale, la lucruri inexistente. La iluzii și vise. Și sper..dar sper degeaba. Căci mâna rece a sorții îmi joacă pe degetele noduroase și lungi visele acestea. Și în final le scapă intenționat în prăpastia uitării. Și în locul lor pune dezamăgirea.. Pune nesiguranța. Pune orice în afară de fericire. Și eu..eu ajung o marionetă în propriile-mi mâini. O păpușă controlată prin sfori. Mereu am fost așa. Dar niciodată n-am fost în stare să îmi conduc viața pe un drum fericit. Mereu am fost trist. Și mereu voi fi. Și mereu voi vrea să mor. Dar nici măcar atât nu voi putea face. Căci rămân cu cuțitul în mână, tremurând pe gresia rece. Și apoi adorm, și nu de puține ori am crezut că am murit, trezindu-mă în aceeași lume mizerabilă, cu același sentiment de dezgust.
Vreau să se oprească. Vreau..vreau să nu mă fi născut așa. Dorințe stupide, ilogice. Singura mea dorință reală e că..vreau să fiu salvat.
Cola's out


You may also like

9 comentarii:

  1. come on,dude! cheer up!
    nu eşti tânăr,eşti foarte tânăr.nu e totul atât de aiurea,iar soarta ţi-o mai faci şi cu mâna ta,de salvat te mai salvezi şi singur.
    hang on there

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai, comentariile de tipul asta ma fac sa ma topesc si sa intru prin parchet in apartamentul de jos <3 <3 <3 mersi ca te-ai gandit la mine, si ca te-ai obosit sa lasi un comentariu :o3. Am realizat si eu asta, si pe asta ma axez acum ^^

      Ștergere
  2. Mai avem momente în care ne simțim trișit,așa e,pentru că suntem oameni,și oamenii au sentimente.Și oamenii știu să rănească sau să-i facă pe cei din jurul lor să..zâmbească.Nu,nu mă simt specială,pentru că eu sufăr zilnic după cineva care nu merită nimic,nici măcar un ml de lacrimă din partea mea.Și eu îi dau satisfacție.Și eu mă simt fără folos,uneori chiar nu știu de ce trăiesc pe lumea asta,pentru că sunt ca un parazit mic,care viețuiește doar pe spinarea altora.

    Nu e bine să ne facem speranțe și vise prea mari,pentru că vom fi complet dezamăgiți.Defapt,viața e o dezamăgire..dar noi trebuie să învățăm să o luăm cu noi și să o ducem în spate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumeesc, esti o scumpa, si o geniala si d`aaaaaw pentru comentariu. si sa stii ca te inteleg perfect. caci si eu am avut aceeasi problema cu cineva, tineam la el ca la ochii din cap, dar el ma trata foarte naspa, si nu merita nimic. de aia am lasat-o dracului acolo sa putrezeasca de iubire si am uitat. dupa ceva timp uiti, dar tot mai tresari la auzul numelui aluia.. e..foarte naspa, stiu. stiu ca nu e bine , pentru ca am patit si asta, dezamagirile vin si vin, pentru ca imi fac asteptari mari. Mersi ca ma citesti si ca mai lasi un comentariu <3 ^^

      Ștergere
  3. Maaai...revino-ti! Stai calm! Totul va fi bine! :* ^^

    RăspundețiȘtergere
  4. Maaai...revino-ti! Stai calm! Totul va fi bine! :* ^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măăăăi, mersi că te gândești la mine <3 , și....poate da, poate nu , cine știe?

      Ștergere
  5. Chiar îmi place cum scrii, și mă găsesc în rândurile astea subțiri pe care stau așternute cuminți cuvinte grele.
    Nu știu unde am citit, dar chiar nu te poți sufoca, chiar dacă îți dorești asta, pur și simplu cedezi..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumeesc, nici nu știi cât înseamnă asta pentru mine :3 , și da, știu așa am auzit și eu ..meeh, nu contează . Oricum, și mie îmi place cum scrii foarte mult :*

      Ștergere