Regăsire.

/
5 Comments
Mă simt ca un blogger care și-a început activitatea acum 2 ore și 45 de minute. De ce? Habar nu am. Adică...să fi fost absența de peste o lună? Cu siguranță. Well...încerc să îmi reintru în rolul de om plin de sentimente și idei ce trebuiesc exprimate cu ajutorul tastaturii, a ecranului și limbii române. Sau engleze. Sau germane pe ici pe colo.
Yes, i do. Și ăsta e motivul principal pentru care trăiesc. Metalul pe același loc, apoi desenatul, vorbitul cu oamenii importanți din viață și pozele. Eu cu sentimentele de iubire și chestii nu prea mă împac, mai ales când e vorba de siropoșenii. Pentru că ,punându-te în situația mea, e foarte greu să găsești pe cineva în țara asta de încuiați...și asta înseamnă că dacă îmi place de cineva, trag ponoasele după ca să îl uit și să mi-l scot din cap cu bisturiul imaginar.
Oare de ce mă deviez de la subiect? Luna decembrie a fost o lună absolut nebună. Simulările au venit și au trecut, așa cum mă și așteptam, am învățat(bre...observ că eu învăț multe :)) ) să trec cu vederea oamenii care sunt răi, sau pur și simplu proști. AM SUPRAVIEȚUIT APOCALIPSEI, un element șters din lista mea de dornițe :)) , mi-am îmbrățișat din plin și fără rețineri partea mea cea mai porcoasă...și ooh..am reușit să îmi strâng banii de un telefon nou ^_^ .
Mi-am regăsit multe chestii vechi. Chestii pe care începeam să le uit, sau să le trec cu vederea. De exemplu faptul că îmi place să scriu. Să creez. Din chestia asta îmi umplu după-amiezile din vacanță. Scriind, sau desenând. Plus teme. PLUS muzică,evident.
Am învățat și că suport mai mult decât aș crede. Că nimeni și nimic nu mă poate răni dacă știu că ceea ce spun sunt doar tâmpenii. Mi se pare mie, sau am dezvoltat o pasiune pt chestiile alb-negru?
Mi-am luat bilet la concertul lui fuckin' Roger Waters... O altă chestie care s-a tăiat de pe listă. Acuma am văzut că Fayeeeeeeeeeeeeeeeee :3 :3 ^.^ m-a tăguit să răspund la întrebări ^.^
Cică trebuie să postezi poza asta(care o pun mai jos), să răspunzi sincer la întrebările puse, să conpletezi tu un set de 7 întrebări pentru blogurile nominalizate de tine la "Blog of the year 2012" , blogurile respective să fie minim cinci. Acuma. Eu am primit de la Faye un set de întrebări, împreună cu alți 4.

1) Ce îți place mult de tot la tine?
Îmi place foarte mult la mine că știu să mă exprim cât de cât corect, și nu mă blochez în situații mai ciudate, sau în afara zonei de comfort. Pot răspunde la orice întrebare, chiar și față în față. (Modestia la putere \m/ )
2) De ce ai început un blog?
Primul blog la care am participat creativ ,nu îl începusem eu , practic. Dar începusem să scriu acolo din plictiseală, și din speranța că cineva va citi rahatul debitat împotriva unui anumit tip de persoane.
Acum, blogul ăsta pe care îl frecventez rar (scuze) îl țin din drag de a scrie, de a da ceva din mine și din fufletul meu. Și îmi place că mă citește doar cine vrea, și știu că bucățica din mine se duce undeva unde e vrută, nu unde e luată peste picior. Sau asta cred eu :-?
3) Ți-ai făcut prieteni pe Internet care să îți fie foarte apropiați?
Eu și Faye ne-am cunoscut printr-un buzz accidental. (Da,bre. Îmi aduc aminte și acum.) deci
..da
4) Care este genul muzical preferat de tine?
Oscilez între rock și metal. Nu mă pot decide. E în funcție de starea mea de spirit. Dar în mare, rock și metal.
5) Te mai uiți la desene?
La TV, nu. Dau numai prostioare fără sens. (În ochii mei) mă uit în schimb pe net la desenele care erau pe jetix și fox kids acum 10-11 ani. Îmi aduc aminte de când eram copil și nu-mi păsa de nimic. Oare de ce m-am schimbat? :-?
6) Îți place de cineva în acest moment? Spune inițiala.
Aș vrea să spun că da, dar chiar nu are cine să îmi placă. :)) unii oameni nu mă înțeleg, iar cei ce mă ințeleg, nu sunt de sexul potrivit. Așa că o să rămân un singuratic până plec în străinătate.
7) Gustarea preferată?
Dulceață de vișine pe biscuți de vanilie. <3
Boon. Deci. O să pun și eu niște linkuri, pt că nu pot pune nume cu link , și numele în paranteză.
http://fayeeblog.blogspot.ro/ (Faye ^.^ )
http://the-art-of-being-random.blogspot.ro/ (Matei :O3 )
http://otravaa.blogspot.ro/ ( Dependenta de ciocolată :D )
http://lovingpicz.blogspot.ro/ (Ascunsa •.• )
http://chestiutechestioare.blogspot.ro/ (Joe :3 )

Voi, o să îmi răspundeți la întrebările
1) Ce limbă ați vorbi, dacă ați putea alege din toate?
2) Oraș preferat ? ( din țară, sau din străinătate)
3) Cafea sau ceai? Ce fel de ceai sau ce fel de cafea?
4) Vă sperie clovnii?
5) Cum ați vrea să arate iubitul/iubita perfect-ă?
6) Ce părere aveți despre voi înșivă?
7) Vrei să schimbi ceva în viața ta? Dacă da, de ce nu o faci?

Vă rog , dacă tot vă apucați să răspundeți, să răspundeți sincer, și serios.
Mda...cam asta e. Mă apuc să scriu aproximativ zilnic, și tare sunt curios ce o să răspundeți ;;)


You may also like

5 comentarii:

  1. Acolo.. revenire datorita lu' MOI. Eu te asigur ca fara mine mureai de o caruta de ani. La leapsa aia iti taspund pe la pranz ca de pe telefon nu pot. Si la baiatul perfect.. trebuie sa ma apuc sa-l descriu pe D. cu lux de amanunte? ;;)
    Oricum, continua bro! Ca de nu, te omor cu mana mea. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) păi cu lux de amănunte. La fel de detaliat ca răspunsurile mele. ;;) . O să continui. ;;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, am o problemă cu fățuca " ;;) " și da, e datorită lui TOI.

    RăspundețiȘtergere
  4. Heiiii ! Iti zic sincer ca ma bucur mult ca te-ai intors, sper sa scrii cat mai curand . Dar trebuie sa te implor sa schimbi scrisul asta pentru ca ochii mei sunt de-a dreptul fortati si e nasol sa stai cu nasul lipit de monitor ca sa desciferzi ceva . Apoi..dragute raspunsurile de la leapsa , ai dreptate , desenele de la tv sunt oribile . Ce voiam sa mai zic..aa da , in plimul rand la multi ani pentru 2013 , in al doi-lea rand , sper sa gasesti cumva iubirea de care ai nevoie..Aaa si , merci ca te-ai gandit la mine , pe 8 sau pe 9 am pus si leapsa ! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ador comentariile tale lungi și pline de chestii scumpe. O să mă țin cât pot de bine de scrisul oe blog. Abia aștept răspunsurile de la leapșă, și am modificat și scrisul într-unul mai descifrabil, pentru că cel vechi era ales în mare pt Crăciun, că arăta ca scrisul de pe o scrisoare :3

    RăspundețiȘtergere